De Traanroeier maakt kans op halve ton

Onze molen is genomineerd voor de BankGiro Loterij Molenprijs! Als wij de prijs van € 50.000,- winnen, is er voldoende geld om de hele romp van nieuw riet te voorzien. Er staat dus heel wat op het spel! Er zijn voor deze landelijke prijs vier molens in de race. Het publiek bepaalt de winnaar; elke stem telt!

Het riet op de romp van De Traanroeier is oud en verweerd. Aan de luwe kant, waar het riet door luchtwervelingen meer schade oploopt dan aan de windkant, is het zorgelijk dun geworden. De laatste jaren zijn er bij stormen meermalen gaten in het riet gevallen, die steeds zijn gerepareerd. Als de romp opnieuw gedekt wordt, zijn deze noodgrepen hopelijk niet meer nodig en kan de molen weer decennia vooruit. Vandaar de slogan: De Traanroeier waterdicht!

U kunt tussen 2 september tot 2 oktober stemmen. De molen die de meeste stemmen krijgt, wint de BankGiro Loterij Molenprijs. De andere drie molens krijgen het aantal stemmen dat op hun molen is uitgebracht in euro’s uitbetaald. Elke stem is dus sowieso een euro waard voor de molen! Wie stemt maakt zelf kans op een molen VIP-arrangement in Friesland voor 6 personen. Vanaf zaterdag staat de link naar de stempagina op deze website.

Afdrukken

Adres:

Heemskerckstraat 9
1792 AA Oudeschild

Contact:

Telefoon: 0222- 314 956 (Kaap Skil)
E-mail: info@kaapskil.nl

Openingstijden:

De Traanroeier is te bezoeken via Museum Kaap Skil

Openingstijden museum:

Dinsdag t/m zondag van 10:00 - 17:00
In juli en augustus dagelijks