Stem op De Traanroeier voor de Molenprijs

Wie nu naar molen De Traanroeier kijkt, kan er niet omheen: er kan gestemd worden voor de BankGiro Loterij Molenprijs! Er hangen grote spandoeken aan de stelling. Tot 2 oktober kan het publiek kiezen welke van vier molens, verspreid over Nederland, de prijs van € 50.000,- krijgt. Wethouder Eric Hercules heeft zijn stem al uitgebracht; vanzelfsprekend op molen De Traanroeier. Stemmen op De Traanroeier kan via www.molenprijs.nl/texel.

De deelnemende molens krijgen voor elke stem een Euro, maar natuurlijk is de hoofdprijs het ultieme doel. De Traanroeier heeft deze prijs hard nodig om de hele romp opnieuw te laten rietdekken. Daarom gaan molenaars, bestuur en vrijwilligers komende maand hard aan de slag om stemmen te werven.

Bij Museum Kaap Skil en in Ecomare staan stemcomputers. Daarnaast is er een mobiel actieteam. Een belangrijk deel van de campagne vindt plaats via social media. Door de facebookberichten van De Traanroeier te delen, kan iedereen helpen zoveel mogelijk bekendheid te geven aan de wedstrijd. Het facebookadres van De Traanroeier is www.facebook.com/MolenDeTraanroeier. Als hashtag op social media wordt #ikstemopdetraanroeier gebruikt.

Helpt u mee om De Traanroeier de prijs te laten winnen? Stem, deel, like en stuur door; zo zorgen we met elkaar dat onze molen waterdicht blijft! 

Afdrukken

Adres:

Heemskerckstraat 9
1792 AA Oudeschild

Contact:

Telefoon: 0222- 314 956 (Kaap Skil)
E-mail: info@kaapskil.nl

Openingstijden:

De Traanroeier is te bezoeken via Museum Kaap Skil

Openingstijden museum:

Dinsdag t/m zondag van 10:00 - 17:00
In juli en augustus dagelijks