Feest op vrijdag 22 september

De laatste stemweek van de Molenprijs luiden we in met een feestje. Op vrijdag 22 september zetten we onze molen letterlijk in de schijnwerpers. In de mooi verlichte molen zijn optredens, worden flensjes gebakken en zijn drankjes verkrijgbaar. Natuurlijk kan er ook gestemd worden op de Molenprijs. Een ieder is welkom tussen 20 en 21.30 uur, ingang Barentszstraat.

Tricolore, het muzikale trio Sophie van der Vis, Moor de Waal en Josephine Hercules, treedt op. Ook het theatrale muziekduo Dinges, van Pieternel Geurts en Yvette Berndes, beklimt het podium. Johan Tromp geeft een doedelzak-concert. Twee winnaars van de facebookactie 'deel en win een Elsje-stripboek' krijgen hun gesigneerde boek uitgereikt door auteur Eric Hercules.

Vrijwilligers bakken flensjes van het in de molen gemalen meel. Ze worden gratis uitgedeeld. Bij gunstige wind draaien de wieken. Dit zal, gecombineerd met de verlichting, een prachtig effect geven. De molenaars zijn graag bereid u mee te nemen naar het mechaniek bovenin de molen.

Er kan nog tot 2 oktober gestemd worden voor de BankGiro Loterij Molenprijs. De organisatie geeft geen tussenstanden. Tot de uitslag op 6 oktober bekend wordt gemaakt blijft het dus onbekend hoeveel mensen op De Traanroeier hebben gestemd via molenprijs.nl/texel. Stem en help De Traanroeier aan de hoofdprijs!

Het programma op vrijdag 22 september:

20.00 uur   Dinges, muzikaal theater
20.30 uur   Doedelzak door Johan Tromp
20.45 uur   Tricolore, muziek en zang
21.15 uur   Uitreiking Elsje-boeken door Eric Hercules
21.30 uur   Einde

Afdrukken

Adres:

Heemskerckstraat 9
1792 AA Oudeschild

Contact:

Telefoon: 0222- 314 956 (Kaap Skil)
E-mail: info@kaapskil.nl

Openingstijden:

De Traanroeier is te bezoeken via Museum Kaap Skil

Openingstijden museum:

Dinsdag t/m zondag van 10:00 - 17:00
In juli en augustus dagelijks